Bouwbedrijf Broers voor al uw nieuwbouw-, verbouw- en renovatieplannen

Nieuwbouw van woningen en bedrijfspanden in de regio Den Helder

Het bouwen van een eigen huis kan veel stress met zich meebrengen. Het gaat immers niet om zomaar een huis, maar om de plek waar u zich echt thuis wilt voelen.

Tijdens het bouwproces hebben we dan ook veelvuldig contact met u. Zo kunt u erop vertrouwen dat wij het zeker naar uw wens bouwen.

Van kaal perceel tot droomhuis

Bij het bouwen van een eigen huis is het laatste wat u wilt dat die droom in een nachtmerrie verandert. U doet er dan ook goed aan om in zee te gaan met een bouwbedrijf met goede referenties. Bouwbedrijf Broers uit Breezand heeft de afgelopen jaren, tot grote tevredenheid van onze klanten, diverse woningen van de grond af opgebouwd.

 

Niet alleen het bouwwerk, maar ook de gehele voorbereiding kunnen wij voor onze rekening nemen. Wij doen het allemaal: van schetsplan tot offerte en van aannemingscontract tot de eerste paal.

 

Ook uw droomhuis verwezenlijken?

Maak direct een afspraak

Bedrijfsgebouwen

In de voorbereiding van de bouw van een bedrijfspand is het belangrijk dat alle wensen goed zijn afgestemd. In samenspraak stellen we een gedetailleerd plan op dat voldoet aan uw budgetwensen. Na goedkeuring beginnen we ons efficiënte bouwproces waarbij we nooit de kwaliteit uit het oog verliezen.

 

Door de jaren heen heeft Bouwbedrijf Broers op deze manier diverse bedrijven in de regio Den Helder een dienst kunnen bewijzen. Zo bouwden we stallen, kantoorgebouwen, diverse bedrijfsruimten en zelfs koelcellen voor de bloembollenteelt – slechts een kleine selectie van wat wij u allemaal kunnen bieden.

 

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op