Bouwbedrijf Broers voor al uw nieuwbouw-, verbouw- en renovatieplannen

Erkend bouwbedrijf in de regio Den Helder

Bij de bouw van een eigen huis, een renovatie of aanbouw gaat u niet over één nacht ijs. Het bepaalt immers voor jaren mede uw woongenot.

Bij Bouwbedrijf Broers verzorgen we al meer dan 65 jaar bouwprojecten voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Nieuwe kozijnen, een dakkapel of serre? Wij realiseren uw nieuwbouw-, verbouw- en renovatieplannen zoals u het hebben wilt.

Nieuwbouw, aanbouw en utiliteitsbouw

Wat voor een bouwproject u ook in gedachten heeft, bij ons kunt u terecht voor alle verbouwingen in en aan huis. Sterker nog: we bouwen compleet nieuwe huizen en bedrijfsgebouwen, van planning tot uiteindelijke oplevering. Tijdens het hele bouwproces bent u verzekerd van een persoonlijke benadering, deskundig advies en kwalitatief hoogstaande bouw.  

 

Naast het bouwen, aanpassen en onderhouden van particuliere woningen verricht Bouwbedrijf Broers ook projecten voor de zakelijke markt. Zo hebben wij in de polder én daarbuiten diverse industriële bouwwerken gebouwd. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsruimtes, kantoorgebouwen en koelcellen voor de bloembollenteelt.

 

Ook van onze expertise gebruikmaken?

Neem contact op

Bouwmarkt Hubo Broers

Naast ons bouwbedrijf exploiteren we ook de plaatselijke bouwmarkt Hubo Broers in Breezand. Deze is zelfs letterlijk naast Bouwbedrijf Broers gevestigd. Op deze manier vullen beide bedrijven elkaar perfect aan. Heeft u bijvoorbeeld plannen om de werkzaamheden zelf uit te voeren? Wij helpen u graag op weg in onze bouwmarkt.

  • Bedrijfslogo Hubo

Al zes decennia hét bouwbedrijf in de Anna Paulownapolder

Begin jaren ‘50 startte familie Broers het bouwbedrijf in Breezand. In de begindagen had familie G. Broers de leiding en tegenwoordig zwaait familie P. Broers de scepter over het familiebedrijf.

Inmiddels zijn we talloze bouwprojecten verder en bouwen we gestaag door aan (en met) ons bedrijf. We zijn ervan overtuigd dat nog vele generaties Broers deze traditie voortzetten, want bouwen zit nu eenmaal in ons bloed.

Veranda Broers

Zit u graag heerlijk buiten in de zon, maar bent u liever beschut tegen wind en regen? Ons zusterbedrijf Veranda Broers levert en monteert veranda's, serres, tuinkamers en carports in de regio Den Helder. Onze vakkundige medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden en kunnen ook uw vragen betreffende de benodigde bouwvergunningen beantwoorden. Neem contact op voor meer informatie!

Verasol-veranda's

Kan uw tuin wel een upgrade gebruiken? Bouwbedrijf Broers levert en monteert de kwalitatief hoogwaardige verandasystemen, tuinkamers, schuttingen en carports van Verasol. Wilt u voordat u beslist eerst een veranda in het echt zien? In onze zaak staan diverse showmodellen voor u klaar.

Bouwend Nederland

Bouwbedrijf Broers uit Breezand is lid van Bouwend Nederland, de landelijke vereniging van bouw- en infrabedrijven. Doordat we erg betrokken zijn met de kwaliteit van de bouw in Nederland, leiden we al velen jaren jonge bouwvakkers op, samen met opleidingsinstituut Espeq.   

Kwaliteitskeurmerk Bouwgarant

Bouwbedrijf Broers beschikt over het keurmerk van Bouwgarant, het grootste keurmerk van bouwend Nederland. Ons bedrijf wordt geregeld getoetst om te kijken of we nog aan de kwaliteitseisen voldoen. Wij hebben leermeesters in dienst die regelmatig worden bijgeschoold.

 

Het Bouwgarant-keurmerk staat voor:

  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Betrouwbaarheid

VCA-gecertificeerd

Bouwbedrijf Broers is VCA-gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Wij hebben goed getrainde vakmensen in dienst, die veilig kunnen werken.

ESPEQ

Wij zijn een opleidingsbedrijf en we leiden leerlingen op met een eigen leermeester, die het vak bij ons onder de knie krijgen. Bekijk de website  van ESPEQ.