We zijn altijd in voor (verbouwings)werk aan de winkel

Onderhoud, aanbouw en verbouwingen

Of u nu een aanbouw wenst of een winkel wilt laten ombouwen tot een woning: wij verrichten diverse aanpassingen op gebouwen voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Ook vervangen we  deuren en kozijnen, bekleden we gevels en brengen we cilindersloten aan. Oftewel: we bieden uw huis een ware make-over.

Kozijnen, deuren en metselwerk

Met nieuwe deuren en kozijnen krijgt uw huis direct een heel ander aanzien. Wij kunnen deze in een onderhoudsvrije variant aanbrengen die altijd is voorzien van dubbele beglazing. Ook knappen wij oud en vervuild metselwerk op. Op die manier ziet uw huis eruit alsof het net is opgeleverd.

Bekleding van boeidelen en gevels

Wilt u helemaal af van het terugkerende schilderwerk aan uw huis? Wij hebben dé oplossing: het bekleden van boeidelen en gevels met Keralit of behandeld/onbehandeld Red Cedar. Deze gevelbekleding is onderhoudsarm, waterbestendig en enorm solide. Na onze deskundige bevestiging is een jaarlijkse poetsbeurt voldoende voor jaren woongenot.

Bouwbedrijf Broers sloten maken

Sloten

Wilt u uw huis beter beveiligen of is er net ingebroken en zijn de sloten geforceerd? Wij vervangen zeer snel al uw sloten voor inbraakveilige cilindersloten.